Bemutatkozás

Magánóvodánk telephelye a XVI. kerületi  Mária utcában  egy minden igényt kielégítő környezetbarát családi házban van mely kifejezetten óvodának épült és 1 vegyes csoporttal működik már 2012 óta.

Közvetlenül Sashalom és Zugló határában a Váltó utcában lévő székhelyünkön további 3 részben vegyes (kiscsoport, kis-középső, középső-nagy-iskolaelőkészítő) csoportunk van és jól felszerelt,  tágas játszóudvarunk egyedi felszereltséggel.

Magas szintű személyi ellátottságunk lehetőséget ad arra, hogy minden egyes gyermekkel egyéni fejlettségi szintjének megfelelően foglalkozzanak az óvónénik  megadva gyermeke számára az egyéni fejlődést és a sikerélményt.

Tágas csoportszobáink barátságosak, játéktárunk sokoldalú, modern, és előírásoknak megfelelő felszereltségű. Játszóudvarunk biztonságos, és célzott korosztályunknak megfelelő.

Fontos számunkra a mindennapos mese, vers, éneklés, környezettudatosságra való nevelés, az egészséges életmód szokásainak kialakítása, formálása, és nem utolsó sorban a gyermek elsődleges és legfontosabb tevékenysége a JÁTÉK.

A bölcsőde és az óvoda  azok a közegek, ahol gyermekünk napjai nagy részét tölti: a család után, ez az első olyan szintér ahol a gyermek szocializálódik, itt tanulja meg először, hogyan kell másokhoz alkalmazkodnia,  itt szerzi meg első barátait ,itt éli meg az „élet fontos pillanatait”, és ehhez szükséges számukra  hogy ez egy olyan intézményben történjen meg mint a MESEVILÁG MAGÁNÓVODA.

Óvodánkban szakképzett , gyermekközpontú pedagógusok dolgoznak, akik kellő odafigyeléssel,  szeretettel végzik munkájukat, hogy az Ön gyermeke számára kiegyensúlyozott nyugodt környezetet biztosítsunk a mindennapokhoz.

Napi 4X étkezést biztosítunk figyelembe véve az egészséges táplálkozás irányelveit és a  gyermekek szükségleteit, saját főzőkonyhával rendelkezünk.  Tízóraira gyümölcsöt, vagy 100%-os  gyümölcslét fogyasztanak a gyerekek.

Látogasson el hozzánk, győződjön meg személyesen az ellátás színvonaláról.

Legfontosabb referenciáink az elégedett szülők, és a boldog gyermekek!!!